5/4/21 - We stellen graag onze nieuwe bestuursleden en lijncoördinator onderbouw aan je voor.
Welkom alvast in het team van Artemis (in je nieuwe functie)!

Angela Schoonderwoerd - bestuurslid

Graag stel ik me even aan jullie voor…..

Mijn naam is Angela Schoonderwoerd. Ik ben Nederlandse maar woon samen met mijn man en mijn 2 kinderen (Alicia 13 jaar en Sebastiaan 16 jaar) al 16 jaar in België. Professioneel ben ik sinds een aantal jaar winkelverantwoordelijke voor een Albert Heijn supermarkt (Nijlen).

Mijn hart ligt echter bij sport en coaching.

In mijn vrije tijd ben ik binnen HC Artemis sinds 2 jaar actief als trainer/coach van de huidige U14G, waarin mijn dochter Alicia speelt. Vanuit de trainersstaf werk ik mee aan de uitbouw van het pilotenprogramma U14-U19.

Hockey is geen onbekende voor me, ik speelde immers zelf 12 jaar hockey in Nederland. Vorig jaar behaalde ik mijn VTS-diploma als Initiator Hockey.

Vroeger was ik voor het NOC*NSF (Nederlands Olympisch Commité*Nederlandse Sportfederatie) jaren actief als trajectbegeleidster “Sportief coachen”. En volgde daarnaast de NLP Practioner opleiding en mentale begeleiding in de sport. Daarnaast ben ik ook officieel aerobicdocente en bokstrainer.

Recentelijk ben ik “met volle goesting” mijn nieuwe uitdaging als bestuurslid Performance Hockey voor HC Artemis aangegaan. Vanuit mijn achtergrond hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan de sportieve beleidslijn waarbij spelers en ploegen van HC Artemis stap voor stap kunnen groeien naar het doel: Performance Hockey, met hopelijk op langere termijn mooie resultaten tot gevolg!

 

An Vloemans - bestuurslid

“Ik ben An Vloemans, mama van 2 hockey-kids. Wout speelt bij de U12B, Lien speelt bij de U9G.

Ik ben de grote baas van Studio WouLie, een grafisch bedrijf met o.a. een kaartjesreeks van Beanie, (waaruit Anneke en Stanneke voortgevloeid zijn), en van Anjoy Leather Creations, een creatief label van handgemaakte, lederen juwelen, accessoires en in de toekomst handtassen.

Bij HC Artemis wil ik graag de grafische vormgeving ondersteunen.”

 

Joris Bruyninckx - lijncoördinator OB

Mezelf even voorstellen? Ik ben Joris Bruyninckx, getrouwd met Inge en fiere papa van Sem (8j) en Fé (7j). Na een hockeyinitiatie wou Sem onmiddellijk starten in Artemis. Ik was net als Sem even enthousiast over deze boeiende sport. Het duurde dan ook niet lang vooraleer ik naast hockey-papa ook begeleider-trainer-coach werd. Samen kunnen doorgroeien met je kind is een bijzonder gevoel: van U7B+G over U8B naar U9B. Sinds dit seizoen train/coach ik ook U12B.

Hockeycursussen, bijscholing, webinars,... Daarmee daag ik me steeds uit. Met als voorlopig einddoel het behalen van het Diploma Instructeur B tegen eind 2021.

Ik kijk met veel goesting uit naar de volgende stap: lijncoördinator OB. De sportieve beleidslijnen voor de onderbouw mee vormgeven is mijn agenda.  Zodat onze spelers op de best mogelijke manier worden begeleid in een succesvolle doorgroei naar de bovenbouw. Daarnaast wil ik uiteraard aanspreekpunt zijn voor spelers, trainers, coaches en ouders van OB.

Hopelijk zien we elkaar snel op of naast het hockeyveld.

 

Hockey Club ARTEMIS vzw

Maatschappelijke zetel - Facturatieadres - Correspondentieadres:
Bakendonk 8, 2200 Herentals

Facturatiegegevens:
Ondernemingsnummer: 0662510097
BTW: BE0662510097
Rekeningnummer: Fintro BE86 1430 9810 0750 

Sportterrein: de trainingen en wedstrijden vinden plaats op:


Bestuursleden

Voorzitter: Els Van den Bossche
els.hcartemis@gmail.com
+32 (0) 473 66 00 86

Secretaris: Ivan Aerts
ivan.hcartemis@gmail.com
secretariaat@hcartemis.be 
+32 (0) 496 12 12 15

Andere functies

Het Bestuur wordt ondersteund door talrijke stuurgroepen:

  • marketing
  • opleiding
  • communicatie
  • infrastructuur
  • financiën
  • reglementering
  • zaalhockey
  • events


Geen stuurgroep, wel een sturende functie, het API (aanspreekpunt integriteit), te bereiken via API@hcartemis.be

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

NIEUW: adres thuiswedstrijden ARTE: Herenthoutseweg 118, 2200 Herentals.

Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com