HC Artemis raadt elke jeugdspeler aan om in te stappen in een competitief team en daarmee deel te nemen aan de wedstrijden. De club beschouwt teamvorming als een sociale meerwaarde voor elk individu. Competitie is daarvoor een toegevoegde waarde.
Anderzijds kan een speler er voor kiezen om enkel recreatief hockey te spelen. Daarmee neemt hij/zij niet deel aan wedstrijden, enkel aan de trainingen.

De club respecteert de keuze van de speler. 

Op basis van de ingestuurde antwoorden wordt gekeken of en hoe teams kunnen samengesteld worden. Het is maw mogelijk dat, indien je ervoor kiest om competitief te spelen, er toch geen team kan gevormd worden (door bv onvoldoende leden in dezelfde leeftijdscategorie, of geen toelating om verschillende leeftijden samen te voegen). Hou hiermee best even rekening, tot je van de club meer info krijgt.

Zelfs in Covid-periode loopt de administratieve voorbereiding van de competitie voor het volgende sportseizoen verder. Daarom vraagt de club aan alle leden om aan te geven of hij/zij competitief of recreatief wenst te spelen. Mogen we vragen hiervoor het onderstaand formulier te gebruiken, en dit vóór 25/5 ajb.

Zodra de teamindelingen opgemaakt en goedgekeurd zijn volgt zo spoedig mogelijk verder bericht.

Hierna volgt het inschrijvingsformulier waarmee je je keuze kan aangeven.
Bij vragen: secretariaat@hcartemis.be