1/5/2023 - Nieuwe wedstrijdkledij

De ploegen van onze club zullen hun wedstrijden vanaf het nieuwe seizoen 2023-24 afwerken met een nieuw set logo’s van sponsoren op het shirt van het gekende blauw-witte tenue. Nieuw is ook het shirt voor de uitwedstrijden dat wordt ingevoegd naast het shirt voor de thuiswedstrijden.

We zijn trots te kunnen melden dat een aantal gekende sponsoren onze jeugd- en volwassenwerking blijven steunen via de exposure van hun bedrijfslogo op het wedstrijdtenue en dat nieuwe bedrijfsleiders zich daartoe geroepen voelen. Ze dragen onze club een bijzonder warm hart toe waarvoor we hen oprecht dankbaar zijn.
 
Alle competitiespelers dienen het nieuwe shirt te dragen vanaf de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen op 2 of 9 september ‘23. 

Leden zullen het binnenkort kunnen aanschaffen via de shop van HC Artemis. Volg onze nieuwsberichten voor alle concrete informatie samen met de presentatie van het nieuwe tenue en de sponsoren.

Het t-shirt met het oude set logo’s wordt verplichtend vanaf 2 september 2023 uit omloop genomen. Het betreft ENKEL het shirt (niet de broek, rok, trainingsvest, sokken, …, deze blijven onveranderd beschikbaar).