HC ARTEMIS

09-06-2019 - Reminder: verplichting van het theoretische examen voor alle spelers die uitkomen in de U16 en U19 vanaf volgend seizoen.
Alle spelers geboren in 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 en 2005 moeten vóór de start van de competitie 2019-20 het theoretische examen succesvol afleggen om te mogen aantreden in competitie.
In een volgende fase (in de loop van het volgende seizoen) zullen alle U16 spelers en de 2e jaars U14 spelers het examen moeten afleggen.
Deze verplichting wordt opgelegd door de VHL/KBHB.

Informeer je als lid tijdig bij het sportsecretariaat om toegang te verkrijgen tot het e-learning lespakket.

8/6/2019 - It's time to Summer BBQ!

Vorige zomer sloten we de zomerstage af met een smakelijke BBQ onder stralende hemel. Dat gaan we opnieuw herhalen. Hou dus alvast 30/8 vrij in de agenda. Inschrijven kan nu via DEZE LINK.

31/5/2019 - Twee weken na het openstellen van het zomerkamp hockey HC Artemis zijn alle plaatsen al ingenomen. Het kamp is dus helemaal volzet. Knap dat de leden zo super enthousiast zijn om het nieuwe seizoen actief te willen voorbereiden dmv hun deelname aan onze eigen gespecialiseerd hockeykamp!

De inschrijvingsmodule blijft nog heel even open staan. Wie eich vanaf 31/5, 14u, nog inschrijft komt op een wachtlijst te staan. Je ontvangst geen bevestiging van inschrijving, wel een melding van de wachtlijst. In het geval er een plaats zou openkomen dan vullen we aan, in volgorde van de wachtlijst.

27/05/2019 - Vandaag hebben alle actieve leden het lidmaatschapsfactuur 2019-2020 in de mailbox toegezonden gekregen.
Zeker de postbus eens nakijken, dus. Enkele dagen na de uitvoering van de betaling mag je van de club een bevestiging ontvangen dat je lidmaatschap ook voor volgend hockeyseizoen in orde is.

12/05/2019 - Tijd voor lenteschoonmaak!

Bij het invullen van inschrijvingsformulieren (vb paasstage, zomerkamp, keuze recrea/comp) merken we bij bijna 10% van de inschrijvingen een andere geboortedatum bij de speler dan de datum die bij de club bekend is (in Twizzit).

De club kan moeilijk kiezen ;-).

Kijk dus zeker je gegevens in Twizzit eens na. Je kan zelf je geboortedatum niet aanpassen, maar indien deze niet juist blijkt te zijn, stuur een mail aan info@hcartemis.be, en we corrigeren de gegevens.

11/05/2019 - De inschrijvingen voor het 4e zomerkamp hockey van HC Artemis staan online.
Te bereiken via deze link: Sportief>Zomerkamp2019.

25/4/2019 - Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is na de paasvakantie gestart met wegenwerken nabij VTC de Mixx in Herselt.
Het sportcentrum laat weten dat het daardoor tijdelijk (gedurende ongeveer een maand) niet bereikbaar zal zijn via de gewoonlijke toegang. Er wordt een omleiding voorzien.

Dit is belangrijke info voor de spelers van HC Artemis die er trainen, en de wedstrijdteams die er competitie spelen.

Voor info en beschrijving van de wegomleiding kan u terecht op onderstaande link:
http://wegenenverkeer.be/werken/veilige-oversteekplaatsen-en-nieuwe-bushaltes-herentalsesteenweg

31/03/2019 - Jazeker, het is weer zover: het smakelijkste Paasontbijt vind je bij HC Artemis!
Op Paasmaandag, 22 april, zorgt de club opnieuw voor een dagvers ontbijt. Alle informatie daartoe, en bestelformulier is te vinden via deze link.

30/03/2019 - Tijdens de week van 1 april gaan de trainingen door op maandag, woensdag en vrijdag op de normaal voorziene momenten.

Op 6 april begint de Paasvakantie en dan zijn er geen trainingen, en ook geen wedstrijden. Eerstvolgende training in de week van 22 april, eerstvolgende wedstrijd op 27 april.

Raadpleeg de kalender op de site of Twizzit mocht je het niet zeker meer weten.
PS: gebruik de vakantieperiode om je conditie op peil te houden ;-)!
PS2: er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor de paasstage van 15+16+17 april. Inschrijven via https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/hockeykamp-artemis/overview/.

Partners Club van 100
Wedstrijdlocatie

Adres thuiswedstrijden HC Artemis: VTC De Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://goo.gl/maps/WG79nfJ2oMG2. Zie steeds Hockey Belgium App voor laatste info.
Parkeren doe je op de daartoe voorziene parkeerplaatsen, niet op of langs de weg naast het kunstgrasterrein.

Gefeliciteerd!
Evenementen

© 2019, website powered by Twizzit.com